Kuntolomalle

Minä en lähde Tampereelle, minä lähden kuntolomalle pariksi päiväksi.


.

Peruutusharjoituksia.

Pankkiin on kiire. Onnistutko ajoissa?Danske Bank

Tapaninajelut ohi

Kolmetoista tuntia ajelutin eilen oululaisia ja vähän muualtakin tulleita ympäri Oulua. Aamulla viiden jälkeen oli muutamia vielä rankastikin juhlineita, yksikin mies tuli kyytiin Välivainiolta eikä minkäänlaista hajua missä ollaan. Pyysi ajamaan kotiin, puolisen tuntia kierreltiin ja etsittiin kotia. Lopuksi selvis, että koti oli noin sadan metrin päässä lähtöpaikasta. Olimme molemmat tyytyväisiä.

Tänään on vapaapäivä, ohjelmassa pieni maaseutumatka Oulaisiin.

Onko Oulu Röyhkän sanoin "paskakaupunni". Katso kuvat täältä ja arvostele itse.

Cool

Viileä espanjalaisversio taksikuskin sivuista.

Rauhallista ja mukavaa joulua

Taksikuskikin on jouluvapaalla pari päivää, tapaninpäivänä viedään taas asiakkaita ajelulle.

Joulupukin ja porojen kuoron kanssa voi viettää mukavia hetkiä.

Jouluna kannattaa muistaa, että kohtuus kaikessa - kohtuudessakin.

Vastataan Robertille

Absolute Truth on ehdottanut vastaehdotusta Robert Hararelle. Laitetaan meneen emaililla.

Joulunaluskiireitä

Kello neljältä piti herätä, kun näitä joulunaluskiireitä. Ei vaiteskaa, töihin vaihteeksi pitäs mennä. Voi olla tympee päivä ajella, kaupunki on tänään luultavasti ennätysruuhkainen, lähes jokainen kynnellekykenevä, joka on autonsa saanu käyntiin lähtee tekemään joulunajan ruokaostoksia. Viime hetken lahjaostoksetkin täytynee monen vielä viimetipassa hoitaa.

Ajakaa varovasti ja pitkää pinnaa mukaan ryysikseen.

Koronaa

Taksikuskin suosikkipeli netissä on korona.Se on jopa hauskempaa kuin oikea korona. Vastustajat voivat olla mistäpäin maapalloa tahansa. Nyt peliä pääsee kokeilemaan vierailijana. Peliaika vierailijalle on puolituntia.Shockplay

Taksikuskin sijoitusvinkit

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Mistä kummasta ne tietää ympäri maailmaa, että taksikuski on nero rahojen sijoittamisessa. Robert Harare lähestyy sähköpostilla omaan suorasukaiseen tapaansa ja kysyy olisko mulla antaa muutama vinkki mihin hän vois sijoittaa 20 milj. dollariaan:

DEAR SIR.
I AM 25 YEARS OLD AND I AM LOOKING FOR INVESTMENT OPPORTUNITY.
I INTENDED TO INVEST THE SUM OF TWENTY MILLION UNITED STATES DOLLARS
INHERITED BY MY LATE FATHER.I AM FROM ZIMBABWE.BUT I AM LIVING IN THE
NETHERLANDS (EUROPE) AT THE MOMENT FOR MORE INFORMATION REACH ME ON MY
NUMBER 0031647858017 OR BY EMAIL.

BEST REGARDS

MR.ROBERT HARARE

Pitäisköhän tuota uusavutonta Zimbabwen poikaa auttaa ja kertoa sille muutama vihje. Jos teillä on hyviä ehdotuksia mihin 20 milliä vois panna poikimaan niin lähettäkää niitä taksikuskin emailiin. Julkaistaan tässä ja laitetaan menemään kaverille. Raukka kun ei tiedä mihin tuon isänperintönsä kans joutuu.

Tuntematon ajattelija on todennut " Paljon menee rahaa viinaan ja naisiin. Loput menevät turhuuksiin."



Yle verkossa

Yle lopettaa lähetyksensä Internetissä Gramexin kohonneiden korvausvaateiden takia. Suomalaisista radioista ei moni enää kuulu netissä, yksi vielä jäljellä oleva on Radio Suomipop, joka sekin aikoo lopettaa lähetykset netissä tammikuun lopussa. Ruotsissa ilmeisesti ollaan viisaampia, suomenkielinen Sisuradio ainakin jatkaa lähetyksiään. Ulkomaankielisiä radiolähetyksiähän netti on pullollaan esim. Shoutcast ja Moontaxi.

Hyi sitä Gramexia.

Autohuolto

Brava piti käyttää 60000 km:n huollossa. Delta-auton huoltohinnat on pilvissä, niinpä valittiin halvempi vaihtoehto. Hinta oli noin puolet merkkiliikkeen vastaavasta.

Ihmeellinen korjaamo siinäkin mielessä, että joka paikka oli tosi siistinä, kaikki työkalut järjestyksessä ja paikat muutenkin kunnossa. Työnlaatu vaikuttaa erinomaiselta, kaikista tehdyistä töistä saatiin selkeä lista ja lisäksi kommentit mahdollisista tulossa olevista korjauksista. Suosittelen Vepsäläisiä, kaikki merkit kuulemma huolletaan ja korjataan.

Viikonloppu vapaa.

Muistettava asia:

Jos onni astuu sisään, pyydä sitä peremmälle.

Joulupukki

Näin vapaapäivänä voi seurailla vaikkapa Napapiirin joulupukkia livenä.

Kello neljä

Tähän aikaan kaikki vitsitkin kuulostaa oikein hyviltä:

Eräänä päivänä Jumala kutsui Aatamin luokseen ja sanoi:
- Minulla on sinulle sekä hyviä että huonoja uutisia. Hyvä uutinen on, että olen antanut sinulle kaksi uutta elintä. Toinen on aivot, joiden avulla voit luoda uusia asioita ja esineitä ja keskustella älykkäästi. Toinen on penis, jolla voit luoda uutta älyllistä elämää ja täyttää maan.
- Kuulostaa hyvältä, kiitoksia, Aatami sanoi. Mutta mikä se huono uutinen on?
- Suonissasi on niin vähän verta, että et voi käyttää molempia yhtä aikaa.

Herätys !

Kauneimmat joululaulut

Tapahtuma on seurakuntien suosituin vetonaula, tuhannet ihmiset saadaan mukaan tilaisuuksiin. Oulun tuomiokirkon kaikki yli 2000 istuinta oli miehitetty ja naisitettu tänäänkin iltapäivällä. Kieltämättä tunnelma oli hyvä.



Jäsenkorttia ei kyselty. Kirkosta eronneetkin päästettiin sisään. Kaksi euroa laitoin kuitenkin kolehtiin.

Kauneimmat joululaulut.

Kysymys

Nimimerkki Tile76 Tampereelta on lähestynyt sähköpostin välityksellä. Hän kertoo olevansa viikottain taksin asiakkaana ja ajaa monesti saman reitin. Ihmetyksen aiheena Tilella on miksi sama matka maksaa eri kerroilla eri summan. Maksuun voi vaikuttaa kellonaika, liikenneolosuhteet, henkilömäärä, kuskin reittivalinta yms, seikat. Laskurilla saat matkan hinta-arvion. Pyydä kuljettajalta kuitti matkastasi ja vertaile eri kerroilla saamiesi kuittien km-määriä ja summia. Jos epäilet, että joku reitti on lyhyempi kuin toinen, ota asia puheeksi kuljettajan kanssa.

Tällä taksikuskilla on vapaata, seuraava ajovuoro on tiistaina. Nyt on aikaa harrastaa muita kommervenkkeja.

Näin viikonloppuna kannattaa muistaa:

Kohtuus kaikessa - kohtuudessakin.

Talvi oli taas ja meni

Lunta oli pari päivää, nyt tuli vettä koko iltapäivän. Onkohan koko talvi tältä vuodelta peruttu ? Oulunseudulla lienee aika harvinaista, että joulukuun puoliväli lähestyy ja osa nurmikoista viheriöi. Yksi vanhempi rouvashenkilö oli kyydissä ja muisteli, että talvi 1929-30 oli täysin lumeton maaliskuuhun saakka. Oli sadellut vettä ja räntää, mutta ei pysyvää lunta maahan.

Lukeekohan näitä juttuja kukaan muu taksia työkseen ajava ? Ilmianna itsesi sähköpostilla.


Melkein kaikkihan sitä taivaaseen tahtoo, mutta kukaan ei haluaisi kuolla.



Lukija ?

Yksi taksikuskin blogin aktiiviseuraajista. Fani lakista päätellen.

Huomenta työn raskaan raatajat

Ja muut köyhät. Kello on puoli neljä aamulla ja taksikuskinne on valmiina viemään teidät tämän uuden viikon tunnelmiin. Eilen aamulla ensimmäinen asiakas alkoi juttelemaan tuttavastaan, joka oli saanut viestejä henkimaailmasta. Olipa asiakas itsekin semmoisia silloin tällöin vastaanottanut. Jutut tuntui aika hurjilta. Kotona tarkistelin netistä ja löytyihän asioille jotain pohjaakin. Uskokoon ken tahtoo.

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille

.

Vaihtelevaa hommaa

Monenlaista asiakasta mahtuu työvuoroon. Aamulla puoli yhdeksän aikaan tuli kolme tyyppiä ja aikamoisessa jurrissa. Uho oli kovaa, matkan aikana kuskilta kyseltiin moneen kertaan, että pelottaako. Ollaan meinaan menossa hirttämään yks kiusallinen hyypiö. Pelottaako ? Et sitte kerro mitään poliiseille. Loppumatkasta uho vähän hiipui ja sitte oltiinki vaan menossa jonkun naisen luo juomaan kaljaa.
Iltapäivällä kaksi noin kolmevuotiasta pikkukaveria tarhasta kotiin, molemmat nukahti ennen kotiin ehtimistä, raskas tarhapäivä vaati ilmeisesti veronsa. Nämä kaksi esimerkkiä oli varmaan tämän päivän kyytien ääripäät, näiden lisäksi noin viisitoista muuta ajoa, kaikkea näiden väliltä.

Huomenna vapaata. Taidan nukkua pitkään, ehkäpä jopa kahdeksaan.

Promillelukko

Kokeile kuinka promillet vaikuttaa !Promillelukko

Päivitysvaikeuksia

Syynä ei ole tekniset ongelmat eikä haluamisen puute. Aika vaan ei meinaa piisata. Työpäivät on taas ollu 12-tuntisia, semmosen jälkeen on puhti pois.

Mutta maltetaan, kyllä se taas tästä.
Ootellessa voisitte vaikka lukasta mitä AleksisK on Oulun muuttamisesta yläpääkaupungiksi.

Sitäpaitsi kaikki helpot ongelmat on jo ratkaistu.

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP