Lisää ilmainen SuomiRadio-toolbar selaimeesi

Oulunmaa ?

Tuleeko Pohjois-Pohjanmaasta Oulunmaa? Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus on kokoksessaan 1.10.2007 keskustellut Pohjois-Pohjanmaan maakunnan ja liiton nimen mahdollisesta vaihtamisesta.Pohjois-Pohjanmaan liiton strategiassa 2010 on ehdotettu mm. mahdollista maakunnan ja Pohjois-Pohjanmaan liiton nimen muuttamista. Uuudeksi nimeksi on keskusteluissa noussut esiin Oulunmaa.

Mielestäni Oulunmaa olis erittäin luonteva ja hyvä nimi alueelle, erotuttaisiin muista pohjanmaista, ja nyt jo ulkomaisissa yhteyksissä on käytetty nimeä Oulu Region. Siitä vaan vaihtamaan.

Spiidi on armeliaampi kuin Jeesus

Spiidi-liittymä, tilaa vaikka kostoksi. Hyvä vitsi...onhan tämä vitsi ?

Ehkä ei sittenkään....GSM Suomi Oyj

Uskomaton temppu

Ilmeisesti temppu jostain Amerikan Talent showsta, käsittämätöntä.


Työmaa Thaimaassa

Bangkokin taksin työpaikka, näyttää vähän samalta kuin meilläkin. Kyyti oli rautatieasemalta Boonsiri-nimiseen pieneen hotelliin. Nettisivulta tulostetun kartan avullakaan kuski ei paikkaa löytänyt. Yritti kyllä kovasti, soitteli ja kyseli, mutta kun ei niin ei. Lopulta asia ratkaistiin siirtämällä matkalaiset ja tavarat tuk-tukin kyytiin. Perille päästiin ja kaikki olivat tyytyväisiä, taksikuski sai maksun, tuk-tuk sai maksun ja turistit pääsi majapaikkaansa. Hotelli oli mukava ja edullinen. Suosittelen.

Uusia taksiblogeja

Pari uutta taksityöläistä on ilmestynyt blogilistalle kirjottelemaan kokemuksistaan ihmiskuljetusalan ihmeellisessä maailmassa. Taksikuski pohjoisesta ja Mennään Taksilla!, kummallakin tuntuu juttu luistavan.

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP