Palveluita suomeksi Thaimaassa

Onko sinulla Thaimaassa yritys tai muuta toimintaa, ja tarjoat palvelua myös suomeksi. Lähetä mailia, jos haluat ilmaista mainosta. Voin julkaista tässä blogissa pienen jutun vaikka kuvan kera. thaimaassa (@) gmail.com

Taloja Surinissa

Viimeaikoina on tullut tutustuttua vuokrattavien ja myytävien talojen tarjontaan Surinin kaupungissa Thaimaan Isaanissa. Taloja on vaikea löytää, kaupungissa ei toimi ainuttakaan kiinteistövälittäjää. En ainakaan sinnikkäistä etsiskelyistä huolimatta ole semmosta löytänyt. Paras keino on ajella skootterilla ympäri kaupunkia ja etsiä talojen portinpielistä vuokrattavana tai myytävänä kylttejä.

Netissäkään nämä eivät paljon ilmoittele (poikkeuksiakin on: http://www.surinsinthorn.com/en/). Tämä alue lienee parasta, mitä Surinissa on tarjolla. Talot ovat kuitenkin yhtä poikkeusta lukuunottamatta myynnissä. Alueella on vanhempia (n.10-15) taloja ja sitten ihan uusia tai vielä rakenteilla olevia.

Itse haluaisin tässä vaiheessa vuokratalon. Vuokrattavia tältä alueelta löytyi tasan yksi. Talo on rakennettu ehkä 10 vuotta sitten. Soitto omistajalle selvitti, että vuokra olis kohtuullinen, 4 h+ k, 70 €/kk, omistaja myös kehui taloa. Avaimet löytyi läheiseltä kioskin omistajalta. Näkymä sisällä oli järkyttävä, lattiat, katot ja seinät likakerroksen peitossa, keittiön lattialla joukottain kuolleita torakoita. Äkkiä pois ja miettimään, mitä näiden ihmisten päässä oikein liikkuu. Jos ne haluaa saada vuokralaiset tai talonsa myytyä, vähintä mitä vois tehdä olis siivota talo.

Tämä sama ongelma nimittäin näyttää olevan myös myytävissä taloissa, suurin osa niistäkin tuntuu olevan siivoamatta. Äkkiä ostohalut ainakin länsimaalaisella kaikkoaa, kun katsoo lian peittämiä keittiö- ja WC-kalusteita.

Tämän talon olis saanut vuokrata noin 200 eurolla/kk, WCt ja keittiö surkeassa kunnossa täälläkin. Myyntihinta n.35 000 €. En ostanut enkä vuokrannut.

Onneksi poikkeuksiakin on.

Jatketaan etsintää, kerron myöhemmin tuloksista.

Uusi tietopalvelu Thai-InfoWeb



Thai-InfoWeb palvelusta voit kysyä mitä tahansa Thaimaasta tai Thaimaahan liittyvää asiaa.



1. Lähetä meille kysymyksesi lomakkeella, vastauksena saat tilinumeron, jonne voit maksaa 5 euron kirjaamismaksun. (Tutustumistarjous! 31.12.-09 saakka ei kirjaamismaksua!)



2. Etsimme vastauksen kysymykseesi ja lähetämme sinulle emaililla tiedon vastauksen löytymisestä. Samalla kerromme sinulle vastauksen hinnan.



3. Päätät itse haluatko maksaa. Jos vastaus on sinusta hintamme arvoinen maksat summan pankkitilillemme ja lähetämme informaation antamaasi email osoitteeseen.



4. Mikäli emme löydä vastausta kysymykseesi viiden vuorokauden kuluessa, palautamme puolet kirjaamismaksustasi tilillesi.



Palvelemme suomeksi, englanniksi ja thainkielellä.

Lähetä Thai-InfoWeb kysymys


Thai-InfoWeb

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP