Suvarnabhumi Airport Rail Link - lentokentälle junayhteys keskustasta

Bangkokin keskustasta avattiin (koekäytön jälkeen) virallisesti junayhteys suoraan Suvarnabhumin lentokentälle 23.8.2010. Junia on kahta sorttia, pikavuoro Makkasanin asemalta kentälle maksaa 100 THB ja Cityline Phaya Thain asemalta maksaa 15 THB. Cityline pysähtyy välillä kuudella eri asemalla, matka kesti noin 30 minuuttia. Kyyti oli oikein mukavaa (ilmastointi pelas hyvin). Lentokentällä juna ajaa suoraan sisälle terminaaliin.

Pikavuoro Bangkokiin

Bussilla Suomesta Thaimaahan, kuulostaa aika eksoottiselta. Tämmönen matka toteutuu kuitenkin ensi vuoden alkupuolella. Lähtö on Suomesta 7.1.2011 ja matkan kesto n.7 vkoa.
Reitti kulkee läpi villin Venäjän ja kesyttömän Kazakstanin, Tiibetin ja Kiinan kauneimpien seutujen ja hymyilevän Laosin kautta lopulliseen määränpäähän Bangkokiin…
Rantapallo hakee matkalle reportteria, eikun paperit vetämään. Matkojen varaaminen alkaa pikapuoliin

Thaimaan vetovoima

Miksi niin monet miehet lomailee Thaimaassa? Aurinkoa, kulttuuria yms. Yksi syy taitaa kuitenkin olla ylitse muiden. Eikä huono olekaan.

Täällä linkki,
jota klikkaamalla voi vähän päästä asiasta jyvälle

Haluatko t-paidan painatuksella ilmaiseksi? - Klikkaa tästä -

Surinissa syntyi elefanttikaksoset

Elefanttikaksosten syntymä on erittäin harvinainen tapahtuma. Thaimaassa Surinin provinssissa tämä erikoinen tapahtuma koettiin viime maaliskuussa kun 35-vuotias elefanttinaaras Phang Thong Khun synnytti kaksospojat, jotka on sittemmin saaneet nimikseen Thong-Kum ja Thong-Tang.
Pari viikkoa sitten koko perhe oli vierailemassa Surinin kaupungissa kaikkien ihailtavina.

Voita ilmainen matka


Taas olis Ilmaisia matkoja palkintona useammassa arvonnassa. Ilmaiseksi matkalle kotimaahan tai ulkomaille, houkuttelevaa.

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP