Harakanvarpaat kirjoitti, ettei häntä haluta näihin hommiin. Kieltämättä tässä ammatissa on omat varjopuolensa, mutta kyllä niitä mukiinmeneviäkin asioita on, työn itsenäisyys on omasta mielestäni parasta. Kun lähdet vuoroon olet omillasi, päätät itse mihin lähdet kyytejä kyttäileen, milloin vietät taukoja, kenet otat kyytiin (taksi voi kieltäytyä ottamasta asiakasta).

Totta on kyllä se, että kaikki eivät taksinkuljettajaksi sovellu. Pitkää pinnaa tarvitaan, varsinkin öisin joidenkin humalaisten kanssa. Suurin osa alkoholia nauttineista on mukavia ja iloisia ihmisiä, jotka on lähteneet liikkeelle juhlimismielellä ja joiden kanssa tulee hyvin toimeen. Joukkoon mahtuu aina niitäkin, joille on väkisin juotettu känkkäränkkäviinaa. Kuka sitä nyt semmosta vapaaehtosesti jois ?? Taksikuski on sitte heille usein se viimeinen henkilö kehen voi vähän purkaa omaa pahaa oloaan kotimatkalla, kun on ehkä jääty ilman seuraa tai muuten vaan vituttaa. Kuskille ne jutut useimmiten menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kyyti on useimmiten äkkiä ohi ja seuraavaksi tuleekin varmasti se mukava mies tai nainen.

Tänään oli lyhyt päivävuoro ja vielä kahdessa osassa, aamulla 5-9 ja iltapäivällä 13-17. Välillä kerkes ottaa kotona jopa pikku päiväunet. Ajojen määrällä ei voi kehua. Huomenna vapaata, seuraava huki sunnuntaina klo 6.30.

Nyt nukk... ei vielä, kello on vasta puoli seitsemän eikä tarvi huomenna herätä aikaisin.
Jatketaan huomenna. Uudet kujeet....

0 comments:

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP