Neljä

On kello tähän aikaan aamusta. Huomenta kaikki te tuhannet lukijani, jotka olette jo malttamattomina odottaneet jotain elonmerkkiä taksikuskiltanne. Eilen aamulla yhteydet takkuili, eikä minkäänlainen liikenne Amerikanmaalle, tai missä tämän blogspotin palvelin sitte ikinä lieneekään, onnistunut. Illalla taas oli jo niin väsynyt kahdentoista tunnin pyörittelyn jälkeen, että sänky kutsui hyvissä ajoin.

Eilen aamulla oli muutama aste pakkasta, tiet oli paikoitellen liukkaita. Nastarenkaat pitäis olla mersun alle asennettu eilen illalla, vaikka Oulussa oliskin kuivaa niin koskaan ei tiedä, minne kyyti saattaa viedä. Kuusamon peräkylillä tai Lapin tuntureilla voi sataa lunta. Viime vuonna Oulussakin ensilumi satoi näihin aikoihin. Kävin kurkkaamassa ulkolämpötilan, + 5, ei taida tulla lunta tänään. Hyvä niin.

Pitkät kyydit sattuvat useimmiten kohdalle, jos jaksat päivystää keskussairaalan tolpalla. Itselle pisin kyyti on ollut Kuopioon, sairaalasta sekin.
Joskus maakuntamatkoille voi päästä tai joutua muualtakin, mutta niistä enemmän toisella kertaa. Työt kutsuu ja salkkuherroilla on kohta jo kiire Helsingin koneeseen ja kukapa ne sinne veis muu kuin taksikuski.

Pidä Suomi siistinä - kun lähdet, ota Lipponen mukaasi!

0 comments:

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP