Vieraita käytävässä

Rappukäytävästä kuului aamuyöllä keskustelua, välillä jutut oli aika kovaäänisiä. Hiljenivät kuitenkin jossain vaiheessa.

Aamulla kuuden jälkeen olin töihin lähdössä. Melkein meidän oven takana käytävässä nukkui nuoripari. Olisko olleet kuuden- tai seitsemäntoista ikäsiä. Nukkumapaikka oli oudosti valittu. Käytävässä on tasanteita, joihin olisi mahtunut nukkumaan tasaiselle, mutta tämä pariskunta nukkui rapuissa, päät kuitenkin ylempänä. Vaikeen näköstä. Tyttö heräsi kun aukasin oven. Katteli vähän ympärilleen, että missähän tässä ollaan. Töihin oli jo kiire, niinpä jätin pariskunnan jatkamaan uniaan. Olivat häipyneet kun kävin parin tunnin kuluttua kahvilla.

Iltapäivällä tilattiin keskustaan baariin taksi. Paikalle ajellessa kattelin kauempaa, että Andy McCoyhan se siellä huojuu ja taksia tyttöystävänsä kanssa odottelee. Tarkemmin katsottaessa kasvot ei ollu Andyn, muu olemus oli tismalleen. Jututkin matkan aikana vaikutti aika Andymaisilta. Kolkyt donaa kuulosti löytyvän taskunpohjalta. Taksimaksu piti kuiteski pyytää tyttökaverilta. Hauskat jutut, vaikka ne meinas aina unohtua samantien. Parin minuutin päästä alettiin alusta.

Nyt olis taas pari päivää vapaata.

Heleperin haltuun

0 comments:

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP