Kuri on höltynyt

Nimittäin kännykkäkuri autoa ajettaessa. Tänäänkin bongasin liikenteessä ainakin kahdeksan känny korvalla ajelevaa gsm-terroristia, jotka täysin edesvastuuttomasti ja muiden tielläliikkujien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista piittaamatta rikkoivat julkisesti Suomen eduskunnan kaikessa viisaudessaan meidän kaikkien yhteiseksi turvaksi säätämää lakia. Ja mitä tekee virkavalta ? Ei yhtään mitään. Tänäänkään en nähnyt yhtään pidätystä enkä sakotustilannetta. Poliisiautoja ei näkynyt kadunkulmissa vahtimassa autoilijoiden käytöstä.
Yksikin mies puhui kännykkäänsä ja sen lisäksi kaivoi nenäänsä ja sytytti tupakan sekä kampasi tukkansa. Ja kaikki tämän vain yksien punaisten valojen aikana.

Valtiohan saisi valtaisat rikesakkotulot pienellä vaivalla jos kännykieltoa liikenteessä vain valvottaisiin tehokkaasti. Ehdotankin, että kansalaiset rupeavat kuvaamaan kamerakännyköillään noita älykääpiöiden sivupersoonia, jotka täysin tunteettomasti ja ilman mitään omantunnontuskia saattavat aiheuttaa sanoinkuvaamattomia kärsimyksiä pienten lasten vanhemmille ja heidän lapsilleen aina neljänteen sukupolveen saakka. Kuvat lähetetään autonromujen rekisteritietojen kera valtionsyyttäjän toimistoon, jossa ryhdyttäköön lain sallimiin ankariin toimenpiteisiin tämän syöpäisen ja ällöttävän tavan kitkemiseksi kansankunnan ketkujen ja kännyterroristien mielistä.

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta.
Ei oikeutta saa, ken ei vaadi.

0 comments:

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP