Bangkokin lentokenttä suljettu?

26.11. klo 03.55

Hallituksen vastaiset mielenosoittajat ovat siirtäneet mellakointinsa Suvarnabhumin lentokentälle estäen matkustajien matkan jatkumisen. Koneet eivät laskeudu eivätkä lähde. Tuhansia matkustajia on jumissa kentällä, myymälät ja ravintolat eivät ole auki.

Mielenosoittajat sanovat olevansa odottamassa pääministeri Somchain keskiviikkoista paluuta ulkomailta. Huhut kertovat, että pääministerin kone laskeutuisikin Chiang Main kansainväliselle lentokentälle, josta Somchai siirtyy armeijan kuljetuksella Bangkokiin. Sama lähde kertoo myös, että keskiviikkona maahan tai ainakin Bangkokiin julistetaan hälytystila.

Lentokentällä on jatkuvasti tuhansia mellakoitsijoita, aamuyöllä matkustajaterminaalin ulkopuolella kuultiin muutamia räjähdyksiä.



Muutama tuhat ihmistä, jotka eivät hyväksy demokraattisesti valittua parlamenttia ja hallitusta saa Thaimaassa aikaan sekasortoa. Vaikutukset maan turismielinkeinolle voivat myös olla kohtalokkaat. Tämän vuoden matkailusesonki on juuri alkamassa. Uutisissa joka puolella maailmaa nähdään näiden vastuuttomien hölmöjen aiheuttamaa hysteriaa ja kauhua. Voi vain arvailla kuinka moni muuttaa matkasuunnitelmiaan ja valitsee kohteekseen jonkin muun maan Thaimaan sijaan. Sääliksi käy paikallisia matkailuyrittäjiä.

0 comments:

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP