Oma siesta

on vietetty. Aamulla oli ajovuoro klo 5-11. Kotia tultua aloin viettämään siestaa. Muutama tunti meni sohvalla univelkaa maksaessa. Aamuvuoron kyydit oli melkein pelkkiä lentokenttäajoja. Käteistä rahaa ei tullut kassaan euron euroa, mikä onkin aika yleistä nykyään. Asiakkaat maksaa pankki- ja luottokorteilla, kaupungin kuljetuspalvelukortti on myös yleinen maksuväline.

Yksi kysymys oli taas kolahtanut sähköpostiin. Åke kysyy tuleeko miespuolisille kuskeille usein tarjouksia maksaa kyyti luonnossa ? Omalle kohdalle ei ole kovin usein tarjokkaita sattunut, joskus on pyydelty aamuyöllä kahville. Ei ole tullut mentyä joten ei ole kokemusta oisko se ollu pelkkää kahvittelua. Jos juttuihin on uskomista niin joillekin kuskeille noita tarjouksia tulee harva se yö ja ne käyttää niitä myös hyödykseen. Voi olla... !!
Vitsikin asiasta on olemassa:

Liisa oli tulossa kotiin riehakkaista bileistä, ja kun taksi pysähtyi kotiportille, todettiin, etteivät Liisan rahat riittäneet alkuunkaan taksilaskun maksamiseen. Silloin Liisa nosti reippaasti hametta esittäen toisenlaista maksuvälinettä.
- Miten olisi maksu luonnossa? ehdotti Liisa taksikuskille.
- Tuota noin, totesi taksikuski. Eiks oo pienempää.

Että semmosia. Huomenna onkin muuten vapaapäivä.

Muista : Eilen tämä päivä oli huominen,

0 comments:

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP